Sedan december 2023 har vi tagit över det anrika Anderslövs Gästgivargård.
För närvarande håller vi som bäst på att iordningställa restaurangen och matsalarna.
och vi håller på att bygga en egen hemsida.
De rum som finns till uthyrning är redan ute på booking.com.

Vi "smygstartar" med en kvällsmeny Alla Hjärtans Dag 14 februari från kl 18.00
Ostron med äpple och lime med vinägersaltade chips, ceviche på mango och räkor, kalvfilé med tryffelcreme och potatisbrandade,
maränghjärta med lemon curd och jordgubbar.
Här kan du reservera plats till Alla Hjärtans Dag

Frossa i Skreitorsk 8 mars och 9 mars
Förrätt skivad skreifilé med dillcreme fänkålscrudité
Torskflakes med äggkräm, tryffelskum och variation på grön sparris
chokladterrine med hallonkompott
Tunt skuren, lätt kallrökt, torsk toppad med svarvad gulbeta, picklade senapsfrön, yoghurt, ljummen vinägrett smaksatt med soja och brynt smör.
smörstekt skeirygg med ragu på tomater belugalinser och choritzoemulsion
Pannacotta röd apelsin bounty citrus & myntaslalad och ostad kokos
Boka torskafton här

Vi firar vårdagsjämning och vårens ankomst 22 och 23 mars
Fira våren med en 7 rätters ogräsavsmakningsmeny *
Till detta tar vi fram ett spännande dryckespaket
Här kan ni boka plats

I påsk serverar vi en stor klassisk Påskmeny
Med ramslökssoppa, sill och laxbuffé, lammstek med potatisfondant med rosmarin, med påskdessert.
Boka påskmiddagen här

Söndagen 14 april är ni välkomna på tedans, då serveras en kak och dessertbuffé och så kan man bli av med överskottskalorierna genom att bjuda upp till dans till levande musik.
Då spelar Österlia Big Band upp till dans till klassisk storbandsmusik från 40 - och 50 talet
Här kan du boka plats


Sparrisfrossa den 26 och 27 april,
sparrissoppa med västerbottenstång, kokt vit sparris, hollandaise och smält smör, smörstekt gösfilé med grön och vit sparris, nässelveloute och dillslungad potatis,vanilj
sparrisglass med glasrabarber och mjuk kardemummakaka
Boka din sparrisfrossa här

Under övriga helger i vår serverar vi en amrikansk brunch, med amerikanska pannkakor, våfflor, äggröra, bacon, frukt,
croissanter, men mycket mera.
Här bokar du bord till våra bruncher på Anitas Gästis i Anderslöv.
Här kan du boka bord hos Anita på Börringekloster